Актуално

Начало | Актуално

ОФИЦИАЛЕН СТАРТ НА МЕЖДУНАРОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА МЛАДШИ МАГИСТРАТИ „ТЕМИС”: Седмица на самоуправлението на кандидатите за младши магистрати в НИП

10.04.2017

 

 

 

 

 

 

 

Седмицата от 10 до 13 април 2017г. в Националния институт на правосъдието ще премине под знака на състезанието за младши магистрати „ТЕМИС”, организирано от Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО). Днес, след кратка церемония по откриване на събитието, кандидатът за младши съдия Андрей Георгиев представи българската съдебна система пред свои колеги от 11 страни членки на ЕС, с което даде начало на сутрешната сесия на състезанието. Програмата за понеделник включва представянето на отборите на Унгария, Чехия и Германия.

 
Директорът на Института, г-жа Миглена Тачева делегира представителните си правомощия в този престижен международен форум на двама съпредседатели – кандидатът за младши съдия Андрей Георгиев и кандидатът за младши прокурор Георги Балков, член на българския тим, с което се поставя началото на седмица на самоуправлението на кандидатите за младши магистрати в НИП.
 
Българският отбор ще се представи утре, Велики вторник. Пожелаваме им успех!
 

назад