Актуално

Начало | Актуално

Уебинар на Агенция на Европейския съюз за обучение в областта на правоприлагането (CEPOL) на тема „Финансови разследвания в областта на престъпленията против околната среда”

07.05.2019

Агенция на Европейския съюз за обучение в областта на правоприлагането (CEPOL) отправя покана за участие в уебинар „Финансови разследвания в областта на престъпленията против околната среда”, който ще се проведе на 7 май 2019г. от 14.00 часа централноевропейско време (15.00 часа българско време). Работният език на онлайн обучението е английски.  

 
Уебинарът има за цел повишаване на знанията относно прилагането на финансови техники за разследване при дела, свързани с престъпления срещу околната среда.  
 
 
Лектори в обучението са Гербен Уижния от Нидерландска полиция и Сирил Гило от Европол. Модератори ще бъдат двама представители от CEPOL, Габор Бота и Франческо Ла Форгиа.
 
 
Програмата на уебинара включва две тематични сесии „Интегриране на финансови разследвания в дела, свързани с околната среда“ и „Помощ от Европол за разследване на престъпления срещу околната среда“ последвани от открита дискусия по темата.
 
 
ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ И ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
 

назад