Европейската правна академия организира семинар на тема "Укрепване на сътрудничеството по наказателни дела между съдебната власт и националните механизми за превенция". Той ще се проведе в Трир, Германия, от 21-ви до 22-ри април 2016. Работният език на обучението е английски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат наказателни съдии и да не са участвали в същия семинар. За заявяване на желание за участие, моля изпратете име, институцията, в която работите и електронен адрес само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118). Крайният срок е 18-ти февруари 2016 включително. Европейската мрежа за съдебно обучение не допуска получаване на заявки директно от кандидата.
 
Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 330 евро след семинара.
 
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора. Одобреният участник трябва да участва и в заключителната конференция във Виена, Австрия, от 16-ти до 17-ри ноември 2016.
 
 

За повече информация виж препратката:
 
ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА
                                                                 
ОПИСАНИЕ НА СЕМИНАРА
 

Skip to content