Knowledge grows together with us

Европейската правна академия организира семинар на тема "Надзор върху мерките за неотклонение". Той ще се проведе в Страсбург, Франция от 23-ти до 24-ти юни 2016. Работните езици на обучението са английски и френски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт, системата за изтърпяване на наказания и в частния сектор и да не са участвали в същия семинар. За заявяване на желание за участие, моля изпратете попълнена заявка само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118) или директно на Европейската правна академия.
 
Съгласно финансовите условия, участникът трябва да заплати намалена такса от 111 евро. Храната е за сметка на организаторите, а разходите за транспорт се поемат от участника. Две нощувки (22-24 юни) до 125 евро се възстановяват от Евроейската правна академия след семинара.
 
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.
 
За повече информация виж препратката:
 
Заявката, програмата и допълнителната информация за семинара, можете да откриете на: EN; FR

 

Skip to content