Knowledge grows together with us

Европейската патентна академия организира обучение, предназначено за съдии, на тема „Патентни спорове и процедури” (JS03-2012), което ще се проведе в гр. Скопие, Македония, от 04 до 05 юни 2012 г.

По време на обучението ще бъде направено въведение и обобщение по въпросите на патентните нарушения и процедурите по спорове на базово ниво. Ще бъдат обхванати както материални, така и процедурни въпроси, свързани с патентните спорове на европейско ниво. Работният език на обучението е английски.

Крайният срок за регистрация на желаещите да участват е 29 април 2012 г., код за ауторизация JS0312MOCB. Обучението е предназначено за съдии и/или прокурори от институциите, компетентни по патентни спорове. След изтичането на крайния срок за регистрация, одобрените кандидатури ще получат e-mail с потвърждение от Европейската патентна академия, заедно с допълнителни инструкции.

Европейската патентна академия би могла да осигури финансиране за участниците, пътуващи от чужбина: разходи за настаняване в хотел (директно плащане на хотела; по време на регистрацията за семинара ще бъде представен списък от одобрени хотели); възстановяване на средствата за закупуване на самолетен билет – икономична класа, както и дневните средства. Финансирането ще бъде осигурено след попълване на формата за реимбурсиране и представяне на бордовите карти и самолетния билет. Желаещите ще трябва сами да организират пътуването си, но се препоръчва това да стане след като получат потвърждение за участието си от Академията.

Предварителната програма на обучението ще бъде прикачена към настоящата покана.

За повече информация относно това обучение, можете да се свържете с Европейската патентна академия на следния e-mail: judicialtraining@epo.org 

Приложение: Draft programme JS03-2012

 

Skip to content