Knowledge grows together with us

 

Стартира проект „Обучение по основни счетоводни познания и практики за съдии, разглеждащи дела по несъстоятелност”, финансиран от Европейската банка за възстановяване и развитие и изпълняван от КПМГ България и Програма за развитие на съдебната система (ПРСС) в партньорство с Националния институт на правосъдието (НИП).

 

В рамките на проекта ще бъде разработено специализирано обучение, предоставящо основни счетоводни познания и практики за съдии, специализирали в сферата на несъстоятелността. Темата ще бъде представена в рамките на няколко присъствени семинара, а след това ще бъде адаптирана и към дистанционната форма на обучение, предлагана от НИП.

 

С цел проучване на потребностите на всички заинтересовани съдии, предоставяме тематичен въпросник, който да подпомогне предварителната работа по подготовка на учебните материали и структуриране на съдържанието на курса.  

 

Молим всички съдии, които проявяват интерес към темата да попълнят въпросника и да го изпратят до 21.04.2012 г. (събота) на e-mail: verginia.ananieva@prss-bg.org  на вниманието на г-жа Вержиния Ананиева – координатор съдебна система по проекта, ПРСС.

Skip to content