Националният институт на правосъдието обявява конкурс чрез събеседване за длъжността "заместник-директор".      

ИЗИСКВАНИЯ: висше  юридическо образование и юридическа правоспособност, да отговаря на изискванията за стаж по чл.164, ал.5 от ЗСВ, да притежава практически опит в съответната област, да  не е осъждан за умишлено престъпление от общ характер или лишаван по съдебен ред от правото да заема съответната длъжност.
Кандидатът трябва да владее отлично английски език, да притежава умения за работа с MS Office, добра комуникативност и умения за работа в екип.

Предимство ще имат кандидатите, които владеят втори чужд език и имат опит и познания в областта на международното право и европейската интеграция.

Кандидатите, отговарящи на посочените  изисквания, трябва да подадат в деловодството на НИП на адрес: гр.София-1000, ул.Екзарх Йосиф № 14, следните документи: мотивационно писмо, автобиография, копие на документи за завършено образование и правоспособност, копие от документи удостоверяващи стажа по чл.164, ал.5 от ЗСВ, свидетелство за съдимост и копие от други документи удостоверяващи познания и опит в съответната област, не по-късно от 25 май 2011 г. Длъжностната характеристика ще бъде на разположение на кандидатите в Дирекция „Финанси и човешки ресурси”. За повече информация: Мартина Спасова – 9359-133, e-mail: spasova.m@nij.bg, както и на сайта на НИП – www.nij.bg .

Skip to content