Националният институт на правосъдието започва пилотната си кампания за проучване на нуждите от обучение на съдии и съдебни служители. Целта е да получим представителна картина за действителните потребности в сферата на професионалното обучение, за да сме в състояние да формираме учебна програма  на Института за 2012 г. като предоставим актуални и търсени от бъдещите участници теми.

Екипът на НИП разработи два вида въпросници за проучване на нуждите от обучение, които са съобразени с техните адресати: съдии и съдебни служители. Въпросниците са достъпни за попълване в интернет-страницата на Националния институт на правосъдието www.nij.bg, в рубриката „Проучване на нуждите от обучение” в главното меню на портала.

За да бъдем максимално полезни, се надяваме в проучването да вземат участие колкото е възможно повече съдии и съдебни служители, като отделят от времето си и индивидуално попълнят въпросника в удобен за тях вариант – в електронен или хартиен формат.

Попълнените въпросници могат да бъдат изпращани по факс: (02) 9359 101 или на посочените по-долу електронни адреси в срок до 21 октомври 2011 г.

Съдействие по всички въпроси, свързани с проучването на потребностите от обучение можете да получите, както следва:

•    за съдии на ел.адрес: anketato@nij.bg
лица за контакт: Нина Димова, ст.експерт, тел. (02) 9359 143 и Янислава Андреева, ст.експерт, тел. (02) 9359 162

•    за съдебни служители на ел.адрес: catot@nij.bg
лице за контакт: Велин Турмаков, ст.експерт, тел. (02) 9359 135

 

Skip to content