НИП набира кандидати за участие в проект “Правното положение на жертвите от престъпления в наказателното производство: към практически мерки в ЕС” на Френската национална школа на магистратурата (ENM) по програма „Наказателно правосъдие” на Европейската комисия. (JPEN 2011-2012 Project "Standing of victims in criminal proceedings: towards a practical judicial protocol in the EU")

 

Изисквания към кандидатите:

– Магистрат с опит в областта на наказателното производство за жертвите от престъпления

– Отлично владеене на английски език. Владеенето на още един чужд език, особено на някоя от страните партньори по проекта, е предимство.

– Минимален стаж от 5 години, от които поне 3 години на позиция, свързана с темата на проекта.

 

Кандидатите за участие трябва да изпратят CV и мотивационно писмо на английски език, посочвайки защо искат да участват в проекта и каква е професионалната им обвързаност с темата.

Краен срок за кандидатстване е 3 декември 2012 г.

Лице за контакт по проекта е Станимир Керемидчиев, програмен координатор в дирекция ”Институционални и международни отношения” на НИП, тел: 02/ 93 59 120.

Моля, изпращайте автобиографии на английски език във формат Европас(Europass) и сканирани мотивационни писма на електронна поща: s.keremidchiev@nij.bg

По-подробна информация можете да намерите тук: ENM Project info

Skip to content