Актуално

Начало | Актуално

НИП организира обучение на тема „Защита на финансовите интереси на Европейския съюз. Престъпни състави. Функции на ОЛАФ"

16.11.2017

На 11 - 12 декември 2017 г. в зала 201 на Националния институт на правосъдието организираме обучение на тема „Защита на финансовите интереси на Европейския съюз. Престъпни състави. Функции на ОЛАФ". Обучението е заложено в Плана за действие за 2017 г. за изпълнение на Националната стратегия за превенция и борба с нередностите и измамите, засягащи финансовите интереси на Европейския съюз в периода 2014-2020, и е насочено към развиване на компетентности и  практически умения на съдиите, прокурорите и разследващите органи. 

 

Учебната програмата е разработена от прокурор Божидар Джамбазов от Върховната касационна прокуратура и съдия Пламен Дацов от Апелативен съд София.

 

Лицата, проявили интерес да участват в събитието, могат да потвърдят участието си до 04 декември 2017 г. чрез попълване на електронна заявка, достъпна на интернет страницата на Института (www.nij.bg), раздел График на обученията, подраздел Заявка за участие.

 

Лице за контакт: Ангелина Лулчева, програмен сътрудник, 02 9359 144, ел. поща: a.lulcheva@nij.bg

 

назад