Eвропейската правна академия организира два семинара на тема "Европейско антидисткриминационно право" и "Европейското право относно равенството между половете".
 
Първият семинар ще се проведе в Барселона, от 04-ти до 06-ти май 2016. Работните езици на обучението са английски и испански.

Вторият семинар ще се проведе в Трир, Германия от 25-ти до 26-ти април 2016. Работните езици на обучението са английски и немски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат  юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. Предимство ще се дава на административни и граждански съдии. За заявяване на желание за участие, моля изпратете попълнена заявка само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118) или директно на Европейската правна академия. Крайният срок е 03-ти март 2016 включително.

Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара.

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 

За повече информация виж препратката:
 

Заявката, програмата и допълнителната информация за семинара, можете да откриете на:

Европейско антидисткриминационно право

Европейското право относно равенството между половете

Skip to content