Европейската правна академия организира семинар на тема "Конвецията на ООН за правата на хората с увреждания". Той ще се проведе в Трир, Германия от 24-ти до 26-ти октомври 2016.
Работните езици на обучението са английски и френски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. За заявяване на желание за участие, моля изпратете попълнена заявка само по имейл на Станислав Григоров (gstanislav@hotmail.com; тел. №02 9359 118) или директно на Европейската правна академия. Крайният срок е 04-ти септември 2016 включително.
 
Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 360 евро след семинара.
 
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.
 
От одобрените участници се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работния език е задължителна предпоставка за това.
 
За повече информация виж препратката:
 
ОПИСАНИЕ И ПРОГРАМА НА СЕМИНАРАProgramme_EN и Programme_FR
                                                                 
ЗАЯВКА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕApplication form_EN и Application form_FR
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯhttp://www.era-comm.eu/UNCRPD/

Skip to content