12.09.2015 г.

Европейската правна академия организира семинар на тема "Противопостовяне на нормативни актове". Той ще се проведе в Трир, Германия, от 16-ти-ти до 17-ти ноември 2015. Работният език е английски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. Предимство ще се дава на граждански съдии. За заявяване на желание за участие, моля изпратете име, институцията, в която работите и електронен адрес само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118). Крайният срок е 25-ти септември 2015. Организаторите не приемат заявки директно от кандидата.
 
Семинарът е част от проект на ЕРА в областта на гражданското правосъдие. Форматът на обучението е с практическа насоченост. Лекционната част ще бъде малка, а участниците ще се съсредоточат в решаването на три казуса в малки групи
 
Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 300 евро след семинара.
 
За повече информация виж препратката:
 
http://www.era-comm.eu/Using_EU_Civil_Justice_Instruments/index.html

 

Skip to content