Унгарската служба за защита на конкуренцията (GVH) съвместно с Регионалния център за конкуренция в Будапеща организират международен форум на тема „Икономически концепции в областта на конкурентното право: балансът между конкуренция и регулиране”, който ще се проведе на 30 ноември – 1 декември 2023 г. в Будапеща, Унгария. Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Европейската комисия.

Програмата на семинара включва широк спектър от въпроси, свързани с икономическите концепции, които са в основата на прилагането на конкурентното право в условията на глобална дигитализация и регулирани пазари. С конкретните теми, включени в програмата, можете да се запознаете тук.

Събитието е предназначено за магистрати от страните членки на ЕС, които имат опит в разглеждане на дела в областта на конкурентното право.

Кандидатите за участие следва да попълнят и изпратят онлайн регистрационен формуляр, не по-късно от 11 септември 2023 г.

Работният език на форума е английски. Повече информация относно съдържанието на семинара и финансови условия за участие, ще намерите в приложената покана.

Лице за контакт от страна на организаторите е г-жа Миранда Молнар (molnar.miranda@gvh.hu; телефон: +36 1 472 8958).

Skip to content