Унгарската служба за защита на конкуренцията (GVH) чрез Регионалния център за конкуренция в Будапеща организират семинар на тема „Националните съдии и антитръстовите предизвикателства в дигиталната ера ”, който ще се проведе на 16 и 17 ноември 2018 г. в Будапеща, Унгария. Обучението се осъществява с финансовата подкрепа на програма „Обучение на национални съдии” на Европейската комисия.

Двудневният семинар с работен език английски има за цел да предостави на участниците информация за въздействието на новите технологии в областта на конкурентното право с фокус върху теми от актуалната съдебна практика.

Практическа информация:

Организаторите предоставят 3 нощувки на 15, 16 и 17 ноември 2018 г. в Будапеща в хотела на провеждане на семинара. Участниците организират пътуването си самостоятелно и пътните им разходи (до икономична класа) ще бъдат възстановени след приключване на събитието. Разходите за местен превоз (такси, летищен трансфер, обществен транспорт) и цената на застраховката за пътуване не се възстановяват.

Крайният срок за регистрация е  04 октомври 2018 г. Кандидатите ще бъдат уведомени до 10 октомври 2018г..

Регистрацията се осъществява на следния линк:

Лице за контакт от страна на НИП: Станислав Григоров, програмен координатор, s.grigorov@nij.bg, тел.9359/118

Skip to content