УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА МАГИСТРАТИ,


Европейската мрежа за съдебно обучение чрез Националния институт на правосъдието набира български магистрати за участие в следните две обучения:

1. Процесуални гаранции по наказателни дела в ЕС (код CR/2018/10) – 17-18 септември 2018, Париж, Франция – Списък на участниците

Работният език на семинар е английски. За повече информация и програма на обучението:

Procedural-safeguards-in-criminal-proceedings-in-the-EU-in-practice

2. Киберпрестъпления, правни проблеми и международно сътрудничество по наказателни дела (код CR/2018/09) – 27 – 28 септември 2018 г., Скандичи, Италия – Списък на участниците

Работният език на семинар е английски. За повече информация и програма на обучението: Cybercrime-Problems-of-Jurisdiction-and-International-Cooperation-in-Criminal- Matters


Критерии за участие

 

  • Владеене на английски език на ниво В2 и С1.
  • Приоритет ще имат съдии, които не са участвали в обучения в чужбина през последните 6 месеца и не са класирани за участие в други предстоящи обучения в чужбина.
  • Съгласно изискванията на организатора семинарът е предназначен за съдии и прокурори, работещи в областта на наказателното право.


Заявление за кандидатстване

 

Заявките за участие се попълват електронно в срок до 21 юни 2018г. (четвъртък) 18.00 часа.

Заявка за участие:


ЕМСО изплаща на участниците командировъчни и покрива разходи за транспорт в размер до 400 евро за самолетен билет или възстановява разходи за пътуване с автомобил, съобразно вътрешните финансови правила на Мрежата. Участниците сами финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО след приключване на семинара.

Класираните кандидати ще бъдат обявени на страницата на НИП в интернет в раздел „Обучения в Европа”.

Лице за контакт: Ралица Иванова, програмен координатор, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 154, ел.поща: r.ivanova@nij.bg.

Skip to content