Академията по европейско право (ERA) организира обучение на тема „Прилагане на Хартата на основните права на Европейския съюз” (код 420DT110), което ще се състои в гр. Трир, Германия. Събитието се провежда в рамките на проектна инициатива на Акадмията, повече информация за която можете да откриете тук.
Обучението е с работен език английски и е насочено към аудитория от магистрати и съдебни помощници от страни членки на ЕС.
1. Заявление за кандидатстване и финансови условия
Заявления за участие е попълват електронно в срок до 31 юли 2020 г.
Транспортът до гр. Трир се организира лично от участника и ERA ще възстанови разходи в размер до 400 евро при представяне на разходни документи от пътуването в оригинал (фактури, бордни карти, билети, касови бонове) в срок до един месец след провеждане на обучението. Съгласно правилата на ERA пътуването следва бъде организирано по възможно най-ефективния и рентабилен начин.
За участието в обучението са предвидени 2 нощувки в хотел, които се организират и заплащат директно от ERA.
Обеди, вечери и кафе паузи по време на обучението се предоставят безплатно от ERA съгласно учебния план.
Броят на местата за участие е ограничен. Одобрените кандидати ще получат писмен отговор (по имейл) от ERA след изтичане на срока за кандидатстване. Класираните кандидати и евентуалните резерви ще бъдат обявени на уеб страницата на НИП.
Лице за контакт: Калина Цакова, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 152, ел.поща: k.tzakova@nij.bg.

Skip to content