Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО)  чрез Националния институт на правосъдието отправя покана за участие в следните две лингвистични обучения:

1. „Правно-езиково обучение за сътрудничество в областта на интелектуалното право” (код LI/2020/08) – 5 – 7 октомври 2020 г., което ще се проведе в Люблин, Полша 

Работният език е английски, изискването към кандидатите е за ниво на владеене C1. Повече информация и програма на обучението ще бъде публикувана на интернет страницата на обучението.

Срокът за подаване на заявка е 17 юли 2020 г. (петък).

2. „Правно-езиково обучение за сътрудничество в областта на гражданското право” (код LI/2020/09) – 2 – 6 ноември 2020 г., което ще се проведе в Скандичи, Италия

Работните езици са английски и френски, с изискване към кандидатите за ниво на владеене минимум B2. Повече информация и програма на обучението ще бъде публикувана на интернет страницата на семинара.

Срокът за подаване на заявка е до 1 юли 2020 г. (сряда).

Заявление за кандидатстване:

Заявления се попълват електронно в посочения за всяко обучение срок.

Класираните кандидати ще получат информация директно от Европейската мрежа за съдебно обучение. Моля спазвайте стриктно указанията относно условията и сроковете за организация на пътуването и престоя.

Лице за контакт: Ралица Иванова, телефон: 02 9359 154, ел.поща: r.ivanova@nij.bg.

Skip to content