Регионалната антикорупционна инициатива (РАИ) организира уебинар на тема „Практиката на Европейския съд по правата на човека при възстановяването на активи, придобити от престъпна дейност“ на 9 юни 2022 г., четвъртък, в периода 15.30 – 17.30 ч., българско часово време, през платформата ZOOM.

Събитието е предназначено за съдии, прокурори и кандидати за младши магистрати от съдебните академии и институциите за съдебно обучение от Югоизточна Европа и Западните Балкани.

Уебинарът ще водят съдия Марияна Трайковска от Върховния касационен съд на Република Северна Македония, бивш съдия в Европейския съд по правата на човека и съдия Радмила Дичич от Върховния касационен съд на  Република Сърбия.

На събитието ще бъде осигурен превод на английски език.

Уебинарът се организира в рамките на проект „Противодействие на корупцията и организираната престъпност в Западните Балкани чрез укрепване на регионалното сътрудничество в  областта на възстановяването на активи“, изпълняван от център AIRE, в сътрудничество със Секретариата на РАИ и финансиран от правителството на Обединеното кралство.

Програма на уебинара можете да изтеглите оттук.

За връзка със събитието, моля ползвайте следния линк NEW LINK [Meeting ID: 839 3742 2455 Passcode: 189961].

Skip to content