Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Приложение на Хартата на основните права на ЕС". Той ще се проведе в Букурещ, Румъния, от 15-ти до 16-ти май 2017. Работният език на обучението е английски. 
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (14-15 май) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 300 евро след семинара. 
 
Eвропейската правна академия организира друг семинар на тема "Европейско антидискриминационно право". Той ще се проведе в Загреб, Хърватия, от 11-ти до 12-ти май 2017. Работните езици на обучението са английски и хърватски. 
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. Предимство ще се дава на административни и граждански съдии. Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (10-11 май) и храната се плащат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара.
 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете електронната заявка. След това изпратете попълнена заявка, която е приложена в това обявление само по имейл на Станислав Григоров (gstanislav@hotmail.com; тел. №02 9359 118). Крайният срок е 21-ви март 2017 включително. 
 
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.
 
За повече информация виж препратката:
                                                                  
 
ОПИСАНИЕ И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕХарта на Основните праваTerms and Conditions; Антидискриминация

Skip to content