Европейската мрежа за съдебно обучение организира два семинара през септември и ноември 2017 в различни европейски градове. Работният език на семинарите е английски и темите са:

 

Отнемане на имущество 

 

Бежанската криза и наказателното преследване на основните международни престъпления 

 

Условията към кандидатите са да бъдат магистрати със съответния профил, изискван от отделното обучение и да не са участвали в същия семинар. За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка тук . Лице за контакт е Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118). 

 

Крайният срок е 03-ти юли 2017 до 12.00 часа. Европейската мрежа за съдебно обучение не допуска получаване на заявки директно от кандидата. Ако някой кандидатства за повече от един семинар, моля да подреди желанията си по приоритет в електронната заявка.

 

Съгласно финансовите условия, на участника се предоставят командировъчни средства за настаняване, храна и други разходи от организатора. Пътуването до градовете на обученията се организира от участника в семинара, а ЕМСО възстановява транспортните разходи до 400 евро.

 

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 

От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на английски език е задължителна предпоставка за това

 

Skip to content