Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Достъп до правосъдие на хората с увреждания в областта на гражданското и трудовото право". Той ще се проведе в Трир, Германия от 07-ми до 09-ти ноември 2018. Работните език на обучението са английски и немски.

 
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар.Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (07-09 ноември) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 360 евро след семинара. Трета нощувка може да се покрие  от организаторите при мотивирано искане преди семинара.
 
Eвропейската правна академия организира друг семинар на тема "Приложение на европейското антидискриминационно право". Той ще се проведе в Солун, Гърция, от 08-ми до 09-ти ноември 2018. Работните езици на обучението са английски и гръцки.

 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар.Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (07-09 ноември) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара.
 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка на НИП. След това задължително изпратете електронна заявка на ЕРА за семинара Достъп до правосъдие на хората с увреждания в областта на гражданското и трудовото право. За обучението Приложение на европейското антидискриминационно право това не е необходимоНеобходимите заявки са приложени и в допълнителната информация долуЛице за контакт е Станислав Григоров (0888 9999 18;gstanislav@hotmail.comКрайният срок е 07-ти октомври 2018.
 
!Обръщаме внимание, че кандидатури без попълнени и изпратени два вида електронни заявки няма да бъдат разглеждани от организаторите!
  
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 
От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работния език на обучението е задължителна предпоставка за това.

 

За повече информация виж препратката:
                                                                  

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВКА НА НИП


 
ОПИСАНИЕ И ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА – EN / DE

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ – EN  / DE


Приложение на европейското антидискриминационно право:
 

Skip to content