Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Конвецията на ООН за правата на хората с увреждания". Той ще се проведе в Прага, Чехия, от 09-ти до 10-ти октомври 2017. Работните езици на обучението са английски и чешки
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар.Съгласно финансовите условия, настаняването за три нощувки (08-10 октомври) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 360 евро след семинара. 
 
Eвропейската правна академия организира друг семинар на тема "Европейска правна защита на птиците и местообитанията им". Той ще се проведе в Трир, Германия, от 04-ти до 06-ти октомври 2017. Работният език на обучението е английски. 
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. Съгласно финансовите условия, настаняването за три нощувки (03-05 октомври) и храната се плащат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 400 евро след семинара.
 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете електронната заявка на НИП и електронните заявки на ЕРА – Конвецията на ООН за правата на хората с увреждания и Европейска правна защита на птиците и местообитанията им. Лице за контакт е програмен координатор Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118). 
 
Крайният срок за попълването на всички заявления е 14-ти август 2017 включително. Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора. 
 
От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на един от работните езици на семинарите е задължителна предпоставка за това.
 
!Обръщаме внимание, че кандидатури без попълнени електронни заявки (поне две) няма да бъдат разглеждани от организаторите!
 
За повече информация виж препратката:
                                                                  
 

Skip to content