Европейската мрежа за съдебно обучение организира три семинара през първата половина на пролетта на 2017-та година в различни европейски градове. Работният език на семинарите е английски и темите са:

 
Защита на личните данни
 
Европейско трудово право
 
Стълкновение на закони в прилагането на основните права
 
Условията към кандидатите са да бъдат магистрати със съответния профил, изискван от отделното обучение и да не са участвали в същия семинар. За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в приложения формуляр и го изпратете само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118)
 
Крайният срок е 13-ти януари 2017 включително. Европейската мрежа за съдебно обучение не допуска получаване на заявки директно от кандидата. Ако някой кандидатства за повече от един семинар, моля да подреди желанията си по приоритет в имейла, с който изпраща приложените попълнени формуляри.
 
Съгласно финансовите условия, на участника се предоставят командировъчни средства за настаняване, храна и други разходи от организатора. Пътуването до градовете на обученията се организира от участника в семинара, а ЕМСО възстановява транспортните разходи до 400 евро.
 
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.
 

Skip to content