Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО) чрез Националния институт на правосъдието отправя покана за участие в семинар на тема „Икономически престъпления: конфискация и възстановяване на активи” (код CR/ 2019/ 13).
1. Дати и място на провеждане на семинара
19 – 20 ноември 2019 г., Загреб, Хърватия
2. Информация за семинара и работни езици
Семинарът е насочен към аудитория от магистрати от страни членки на ЕС – съдии и прокурори с познания в областта на Европейското наказателно право и съдебно сътрудничество по наказателноправни въпроси.
Работният език на семинара е английски. Повече информация и програма е публикувана на интернет страницата на семинара.
3. Критерии за участие
• Владеене на английски език на ниво В2 и С1.
• Приоритет ще имат магистрати, които не са участвали в обучения в чужбина през последните 6 месеца и не са класирани за участие в други предстоящи обучения в чужбина.
4. Заявление за кандидатстване 
Заявките за участие се попълват електронно в срок до 16 септември 2019 г. (понеделник) 17.00 часа. 
Заявка за участие
Участниците финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване съобразно изискванията на Вътрешните финансови правила на Мрежата. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО след приключване на семинара.
Класираните кандидати ще бъдат обявени на страницата на НИП в интернет в раздел „Обучения в Европа”.
Лице за контакт: Ралица Иванова, програмен координатор, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 154, ел.поща: r.ivanova@nij.bg.

Skip to content