Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО) чрез Националния институт на правосъдието отправя покана за участие в семинар на тема „Комуникация и уязвимост”.
 
1. Дати и място на провеждане на семинара
 
10 – 11 септември 2020 г., Будапеща, Унгария
 
2. Информация за семинара и работни езици
 
Семинарът е предназначен за магистрати и съдебни обучители.
Работният език на обучението е английски. Повече информация е публикувана на страницата на семинара.
 
3. Критерии за участие
 
Владеене на английски език на ниво В2 и С1. 
Приоритет ще имат кандидати, които не са участвали в предходни издания на същото обучение, както и такива, които не са класирани за участие в други предстоящи обучения в чужбина. 
 
4. Заявление за кандидатстване 
 
Заявки за участие се попълват електронно в срок до 15 юли 2020 г. (сряда). 
 
Участниците финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване съобразно изискванията на Вътрешните финансови правила на Мрежата. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО след приключване на семинара. 
 
Класираните кандидати ще получат информация директно от Европейската мрежа за съдебно обучение. Моля спазвайте стриктно указанията относно условията и сроковете за организация на пътуването и престоя. 
 
Лице за контакт: Станимир Керемидчиев, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 120, ел.поща: s.keremidchiev@nij.bg
 
Внимание! Обучението ще се проведе в онлайн формат. Одобрените кандидати ще получат допълнителна информация от ЕМСО по имейл.
 

Skip to content