СЪБИТИЕТО СЕ ОТЛАГА ЗА ПО–КЪСНА ДАТА!!!!! Следете раздел “Обучения в Европа” за информация за новата дата на провеждане.”

Уважаеми госпожи и господа магистрати,

Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО)  чрез Националния институт на правосъдието отправя покана за участие в семинар на тема  „Правосъдие – комуникация и доверие”.  

Дати, място и информация за семинара

17 януари 2020г., Лисабон, Португалия

Семинарът се осъществява в рамките на Каталог+ на Европейската мрежа за съдебно обучение. Програмата на еднодневното събитие разглежда въпроса за доверието в правосъдието в португалското общество в светлината на съвременния медиен и комуникационен контекст.

Работният език на семинара е английски.

  1. Критерии за участие

        ·   Владеене на английски език на ниво В2 и С1.

        ·   Приоритет ще имат магистрати, които не са участвали в обучения в чужбина през последните 6 месеца и не са класирани за участие в други предстоящи обучения в чужбина.

  1. Заявление за кандидатстване

Заявките за участие се попълват електронно в срок до 2 декември 2019г. (понеделник) 17.00 часа.

Заявка за участие:

Участниците сами финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване съобразно изискванията на Вътрешните финансови правила на Мрежата. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО, след приключване на семинара.

Класираният кандидат ще получи информация директно от Европейската мрежа за съдебно обучение. Лице за контакт: Калина Цакова, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 152, ел.поща: k.tzakova@nij.bg.

Skip to content