Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Равенство на половете". Той ще се проведе в Прага, Чехия, от 12-ти до 13-ти април 2017. Работните езици на обучението са английски и чешки.
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар.Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (11-13 април) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара..

 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка. След това попълнете и заявка на ЕРА, която е задължителна. Крайният срок е 18-ти февруари 2018 включително.  
Лице за контакт: програмен координатор Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg, тел. №02/9359 118).
 
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 

От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работните езици на обучението е задължителна предпоставка за това.

 

За повече информация виж препратката:
                                                                 

Skip to content