Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Европейско антидискриминационно право". Той ще се проведе в Брюксел, Белгия, от 19-ти до 20-ти септември 2019. Работните език на обучението са английски и френски.

 

Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар.Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (18-20 септември) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара. Трета нощувка може да се покрие  от организаторите при мотивирано искане преди семинара.

 

За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка на НИП. След това задължително изпратете електронна заявка на ЕРА – EN или FRНеобходимите заявки са приложени и в допълнителната информация долу. Лице за контакт е Станислав Григоров (02/9359 118; s.grigorov@nij.bgКрайният срок е 14-ти юли 2019.

 

!Обръщаме внимание, че кандидатури без попълнени и изпратени два вида електронни заявки няма да бъдат разглеждани от организаторите!

  

Одобрените кандидати ще получат директни покани по имейл от Европейската правна академия. Останалите кандидати ще са в резервния списък и е възможно да получат покана на по-късен етап.





Имайте предвид, че поканите се изпращат от машина и може да бъдат изпратени в спама на вашата електронна поща. Затова ви съветваме да проверявате редовно и тази входяща кутия на своя имейл адрес.

 

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 

От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работния език на обучението е задължителна предпоставка за това.

 

За повече информация виж препратката:

                                                                  

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВКА НА НИП

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВКА НА ЕРА – EN или FR

 

ОПИСАНИЕ И ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА – EN или FR

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ – EN или FR

Skip to content