Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Европейска правна защита на видовото многообразие". Той ще се проведе в Трир, Германия, от 23-ти до 25-ти април 2018. Работният език на обучението е английски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат магистрати и да не са участвали в същия семинар. Съгласно финансовите условия, настаняването за три нощувки (22-25 април) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 400 евро след семинара. 
 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка на НИП. След това задължително изпратете електронна заявка на ЕРА. Двете заявки са приложени в допълнителната информация долу. Лице за контакт е Станислав Григоров (0888 9999 18; gstanislav@hotmail.com) Крайният срок е 12-ти март 2018.
 
!Обръщаме внимание, че кандидатури без попълнени и изпратени два вида електронни заявки няма да бъдат разглеждани от организаторите!
  
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.
 
От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работния език на обучението е задължителна предпоставка за това.
 
За повече информация виж препратката:
                                                                  
ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВКА НА НИП 
 
 
 
 
 

 

Skip to content