Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Ролята на конкурентното право в европейската икономика". Той ще се проведе в Солун, Гърция, от 21-ви до 22-ри септември 2017. Работният език на обучението е английски
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар.Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (20-21 септември) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 350 евро след семинара. 
 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете електронната заявка. След това изпратете попълнена заявка, която е приложена в допълнителната информация по-долу само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; 02/9359 118). Крайният срок е 18-ти юни 2017 включително. 
 
!Обръщаме внимание, че кандидатури без попълнена и изпратена заявка на лицето за контакт в приложенията долу няма да бъдат разглеждани от организаторите!
 
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.
 
За повече информация виж препратката:
                                                                  
 
 

Skip to content