Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Ролята на конкурентното право в европейската икономика". Той ще се проведе в Букурещ, Румъния, от 22-ри до 23-ти март 2018. Работният език на обучението е английски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. Съгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (21-22 март) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 350 евро след семинара.

 
За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка. След това изпратете попълнена заявка на ЕРА , която е приложена в допълнителната информация по-долу само по имейл на Станислав Григоров (gstanislav@hotmail.com; тел. №02 9359 118). Крайният срок е 22-ри януари 2018 до 15.00 часа.
 
!Обръщаме внимание, че кандидатури без попълнена и изпратена заявка на лицето за контакт в приложенията долу няма да бъдат разглеждани от организаторите!
 

 

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинара. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 

От одобрените магистрати се очаква да участват активно в обсъжданията по време на обучението. Свободното владеене на работния език на обучението е задължителна предпоставка за това.

 

За повече информация виж препратката:
                                                                  

ОПИСАНИЕ И ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА

Skip to content