Националната школа на магистратурата организира семинар на тема "Зависимости и простъпки. Реформа на съдебното им преследване". Той ще се проведе в Париж, Франция, от 17-ти до 18-ти декември 2015. Работните езици на обучението са английски и френски.

Условията към кандидатите са да бъдат магистрати и да не са участвали в същия семинар. Предимство ще се дава на наказателни магистрати и семейни съдии. За заявяване на желание за участие, моля изпратете име, институцията, в която работите и електронен адрес само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118). Крайният срок е 16-ти ноември 2015 включително.

Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Националната школа на магистратурата го възстановява след семинара.

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

За повече информация виж препратката:

ОПИСАНИЕ НА СЕМИНАРА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ – http://www.ejtn.eu/Catalogue/Catalogue-2015/Addictions-and-delinquencies–how-to-reform-judicial-treatment/

 

Skip to content