Министерство на правосъдието на Румъния организира семинар на тема "Правно сътрудничество между страните членки на ЕС в областта на детските отвличания". Той ще се проведе в Букурещ, Румъния от 13-ти до 14-ти март 2017. Работните езици на обучението са английски и румънски.

 

Условията към кандидатите са да бъдат съдии, адвокати, медиатори, служители на Министерство на правосъдието или съдии-изпълнители, които имат интерес към тематаСъгласно финансовите условия, настаняването за две нощувки (12-14 март) и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Министерството на правосъдието на Румъния възстановява до 400 евро след семинара.

 

За заявяване на желание за участие, моля попълнете необходимите данни в електронната заявка. След това попълнете и заявка на организатора, която изпратете само по имейл на лицето за контакт Станислав Григоров (02/9359 118; s.grigorov@nij.bg). Крайният срок е 26-ти февруари 2018 до 15.00 часа.

 

Моля, имайте предвид, че свободните места са много в момента и шансът да бъдете одобрени е голям. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е приемливо освен в изключителни случаи.

 

За повече информация виж препратката:

 

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА 

 

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

Skip to content