Европейската мрежа за съдебно обучение организира семинар на тема "Спортно право". Той ще се проведе в Лисабон, Португалия, от 05-ти до 06-ти май 2016. Работният език на обучението е английски.

 

Условията към кандидатите са да бъдат магистрати и да не са участвали в същия семинар. Предимство ще се дава на граждански и административни съдии. За заявяване на желание за участие, моля изпратете име, институцията, в която работите и електронен адрес само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bgтел. №02 9359 118). Крайният срок е 05-ти февруари 2015 включително. Европейската мрежа за съдебно обучение не допуска получаване на заявки директно от кандидата

 

Съгласно финансовите условия, на участника се предоставят командировъчни средства за настаняване, храна и други разходи от организатора. Пътуването до Лисабон се организира от участника в семинара, а ЕМСО възстановява транспортните разходи до 400 евро.

 

Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.

 

За повече информация виж препратката:

 

ОПИСАНИЕ НА СЕМИНАРА 

Skip to content