Уважаеми госпожи и господа магистрати,

Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО)  чрез Националния институт на правосъдието отправя покана за участие в семинар на тема  „Убежище и имиграция ”.
Дати и място на семинара
23-25 март 2020, Кромериж, Чехия
Семинарът се осъществява в рамките на Каталог+ на Европейската мрежа за съдебно обучение и е насочен към аудитория от съдии и прокурори от страни членки на ЕС.
Работният език на семинара е английски.
1. Критерии за участие
• Владеене на английски език на ниво В2 и С1.
• Приоритет ще имат магистрати, които не са участвали в обучения в чужбина през последните 6 месеца и не са класирани за участие в други предстоящи обучения в чужбина.
2. Заявление за кандидатстване
Заявките за участие се попълват електронно в срок до 13 януари 2020г. (понеделник).
Участниците сами финансират авансово и организират пътуването и хотелското си настаняване съобразно изискванията на Вътрешните финансови правила на Мрежата. Командировъчните и транспортни разходи се възстановяват на участниците от ЕМСО, след приключване на семинара.
Класираният кандидат ще получи информация директно от Европейската мрежа за съдебно обучение. Лице за контакт: Станимир Керемидчиев, програмен ръководител, дирекция „Текущо обучение и международен обмен на магистрати”, телефон: 02 9359 120, ел.поща: s.keremidchiev@nij.bg

Skip to content