Националният институт на правосъдието, съвместно с Прокуратурата на Република България разработи електронно дистанционна обучение на тема „Надзорът за законност при извънредното положение. Престъпни състави и предизвикателства пред органите на досъдебното производство по време на извънредното положение“. Обучението акцентира върху правомощията по упражняване на ефективен надзор за законност върху дейността на административните органи и издаваните от тях актове в условията на извънредно положение. 

Преподаватели: Виктор Малинов – прокурор, завеждащ отдел „Надзор за законност“ Върховна административна прокуратура и Николай Георгиев – прокурор, завеждащ отдел 05 „Аналитичен“ на Върховна касационна прокуратура.

Обучението ще се проведе в периода 8 – 21.06.2020 г. и е предназначено за прокурори от районните, окръжните и апелативните прокуратури.

Желаещите да вземат участие в обучението следва да попълнят електронна заявка през сайта на НИП, както и да създадат свои профили в Портала за електронно обучение на НИП на следния линк: https://e-learning.nij.bg/login/index.php

Организатор на обучението: Диляна Петровска – е-поща: d.petrovska@nij.bg, тел. 02 93 59 007

 

Skip to content