В периода 06.04-07.05.2020 г. Националният институт на правосъдието организира  електронно дистанционно обучение на тема „Начално обучение на съдебни служители“, предназначено за съдебни служители от администрацията на съдилищата със стаж до 1 година.

 

Обучението се осъществява в рамките на дейност 3 „Обучителни дейности за развиване на професионалната компетентност и интегритет на магистрати и съдебни служители“ по проект № BG05SFOP001-3.006-0001 „Правосъдие през 21 век – развиване на професионална компетентност и интегритет на магистрати и съдебни служители”, финансиран по Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, процедура BG05SFOP001-3.006. 

 

Учебният план обхваща общи и специализирани теми, свързани с организацията и функционирането на администрацията на съда и е насочен към адаптиране на уменията и квалификацията на служителите към принципите и практиката на съдебната дейност.

 

Учебните материали и предвидените дискусии са достъпни в Портала за електронно обучение на Националния институт на правосъдието за участниците в обучението.

 

Skip to content