На 9 февруари 2021 г. (вторник) от 16:00 до 17:30 часа българско време ще се проведе уебинар на тема “Използване на социалните медии за приобщаване на обществеността към работата на съда”. Събитието е част от поредицата уебинари на Глобалната мрежа за съдебен интегритет и има за цел да представи примера на САЩ за това как платформите на социалните медии могат да бъдат използвани за насърчаване на прозрачността в съдебната система и създаването на пряк контакт на гражданите със съдебната власт.

Работният език на уебинара е английски.

Модератори в дискусията са:

• Бриджит МакКормак, съдия във Върховния съд на Мичиган, САЩ

• Стефен Дилард, председател на Апелативния съд на Джорджия, САЩ

• Крег Уотърс, директор на служба за обществена информация и обществени дела към Върховния съд на Флорида, САЩ

Участието в уебинара не изисква предварителна регистрация. Желаещите да се включат следва да активират следния линк в деня на събитието, по възможност 10 минути преди началния час на уебинара:

Натиснете тук за участие в уебинара

Електронната платформа на уебинара допуска до 300 участници, записани по хронологичен ред.

Участниците в събитието е необходимо да разполагат с компютър, свързан към Wi-Fi мрежа и функционираща аудио система, като микрофоните и камерите следва да останат изключени по време на уебинара. Въпроси към панелистите ще бъдат задавани чрез онлайн чат.

Допълнителна информация и инструкции относно регистрацията и работата в платформата Microsoft teams можете да откриете в информационните брошури за събитието. Webinars Users Guide

Skip to content