УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

Предлагаме ви Календар 2017 г. за обучителните дейности на Националния институт на правосъдието. Той не изчерпва всички събития, които ще проведем през следващата година. В рамките на проектните инициативи по Оперативна програма "Добро управление" и по проекта “Подкрепа на изпълнението на решенията на ЕСПЧ и стандартите и препоръките на Европейския комитет за предотвратяване на изтезанията и нечовешкото или унизително отнасяне или наказание (реформа в затворите)“, осъществяван със Съвета на Европа, предстои да бъдат публикувани допълнителни обучения, учебни стажове, дискусии и кръгли маси.

 

В процес на финализиране е и графикът с обучения за съдиите и прокурорите от върховните съдилища и прокуратури.

 

Заявяването за участие в присъствените обучения на национално ниво през 2017 г., ще се извършва на два етапа, с изключение на обученията, планирани до 15 февруари, за които ще бъде изрично посочен краен срок за подаване на заявките и публикуване на практическата информация:

 

1. етап:
От датата на публикуване на календара до 1.02.2017 г. – за обучения, планирани в периода 15 февруари 2017 г. – юли 2017 г.

2. етап:
От 1 юни до 1 август 2017 г. – за обучения, планирани в периода септември – декември 2017 г.

Подаването на заявки за обучения по този ред не се отнася до прокурори, следователи и прокурорски помощници, които се посочват от Върховна касационна прокуратура.

 

 

За първи път въвеждаме електронна заявка за участие в обученията. 

 

Онлайн формулярите за целевите групи са достъпни на следните интернет адреси:

 

Заявка за участие в обучение на магистрати

Заявка за участие в обучение на съдебни служители

Заявка за участие в електронни дистанционни обучения

 

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ УСПЕХ!

Skip to content