Работната група по поддейност 3.4 „Разработване и осъвременяване на обучителните модули в областта на интердисциплинарните обучения” по проект „Повишаване на текущата квалификация в областта на гражданското и търговското право” приключи своята работа по изготвянето на каталог с новоразработени и/или актуализирани обучителни модули в областта на интердисциплинарните обучения.

На 25.02.2015 г. Работна група № 4, създадена в рамките на поддейност 3.4 „Разработване и осъвременяване на обучителните модули в областта на интердисциплинарните обучения”, дейност 3 „Разработване и осъвременяване на обучителни модули за съдебната система” приключи своята работа по изготвянето Каталог с новоразработени и/или актуализирани обучителни модули в областта на интердисциплинарните обучения.
Въз основа на разработените обучителни модули по препоръка на работната група ще бъдат проведени обучения по следните теми:

•    Съдебни експертизи по вещни дела
•    Съдебни експертизи по трудови дела
•    Развитие на управленска компетентност. Усъвършенстване на уменията за комуникация и  работа в екип (за административни ръководители и техните заместници в съдебната система) – 2 обучения
•    Обучение по протокол и етикет (за административни ръководители и техните заместници в съдебната система).

В обученията ще вземат участие водещи международни експерти от европейски съдебни школи и обучителни институции, с които Националният институт на правосъдието е подписал партньорски споразумения по проекта.
 

Skip to content