На 10 и 11 декември 2020 г., в сътрудничество с Прокуратурата на Република България, Националният институт на правосъдието ще проведе онлайн обучение на тема "Международноправно сътрудничество по наказателни дела между държави-членки на Европейския съюз – инструменти, основани на принципа на взаимното признаване", предназначено за прокурори на районно и окръжно ниво.

Преподавател в обучението е прокурор Сава Петров от Върховната касационна прокуратура.

Интерактивното обучение е насочено към развиване на професионалните умения и компетентности на прокурорите при прилагането на законодателството, свързано с взаимното признаване на актове, постановени в производства с наказателноправен характер в държавите членки на ЕС (учебен план).

Лицата, които имат интерес към събитието, могат да заявят участие в раздел Обучения на Портала за електронно обучение на Националния институт на правосъдието до 8.12.2020 г., включително.

Заявяването и участието в обучението изискват създаване или идентифициране със съществуващ профил в Портала за електронно обучение на НИП.

Организатор на обучението: Димитър Митев – програмен координатор, електронна поща: d.mitev@nij.bg, телефон: 02 9359 163.

Всички категории

Последни новини

Skip to content