На 16 август 2012 г. в Националния институт на правосъдието се проведе откриваща среща във връзка с изпълнение на договор за разработване на Методика за подбор на магистрати и съдебни служители за обученията по проект „Компетентна съдебна система и повишаване на капацитета и ефективността в правораздаването чрез обучение”, който се реализира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
На срещата присъстваха г-н Драгомир Йорданов – Директор, г-н Стоил Пашкунов – ръководител на проекта и заместник-директор на НИП, г-жа Смилена Костова – координатор на проекта и директор на дирекция „Институционални и международни отношения”, както и други експерти от НИП. Екипът на изпълнителя “София консултинг” ООД беше представен от г-н Любомир Стефанов, ръководител на екипа и експерт по управление на човешките ресурси, г-жа Боряна Белчева, експерт по подбор на персонал и г-жа Невяна Кънева, юрист.
По време на срещата беше предаден встъпителния доклад, описващ организацията на работата по изпълнението на договора, включително методите на работа и сроковете за изпълнението на всички дейности, бяха уточнени организационни въпроси, както и графика за изпълнение на дейностите по проекта. Продължителността на договора е в рамките на 2 месеца.
 

 

 

Skip to content