На 15 юли 2013 г., понеделник, от 11.00 часа, в зала 201 на Националния институт на правосъдието (ул. Екзарх Йосиф No 14) ще се проведе встъпителна пресконференция по проект  „Повишаване капацитета на съдебната система и обучение по Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи в Националния институт на правосъдието”, осъществяван с финансовата подкрепа на Норвежки финансов механизъм 2009-2014г., програма BG 14 – „Изграждане на капацитет и сътрудничество в областта на съдебната власт”.

Проектът ще бъде представен от  г-н Драгомир Йорданов, директор на Националния институт на правосъдието, г-жа Нели Маданска, заместник-директор на Националния институт на правосъдието и ръководител на проекта и г-жа Златислава Михайлова, координатор на проекта.

Очаква се на събитието да присъстват г-жа Зинаида Златанова, вицепремиер и министър на правосъдието,  г-жа Здравка Калайджиева, съдия в Европейския съд по правата на човека, н.пр. г-жа Гюру Катарина Викьор, посланик на Кралство Норвегия в България, магистрати и представители на неправителствените организации.
Ще се радваме да уважите събитието.

 

За повече информация и потвърждение на участието :
Велислава Ивановска, e-мейл: v.ivanovska@gmail.com, тел. 0898 77 10 22
Наталия Георгиева, е-мейл: provision.consult@gmail.com, тел. 0888 13 88 51
 

Skip to content