Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО) приключи подбора и разпределението на кандидатите за участие в Обменна програма 2014, подали документи по втората покана за запълване на свободните места.
Имаме удоволствието да Ви информираме, че 24 магистрати от изпратените в ЕМСО кандидатури са допуснати за участие и разпределени от Мрежата съобразно възможностите на програмата за обмен и желанията на кандидатите. Списъкът с имената на класираните участници и държавите, в които ще се проведат стажовете, можете да намерите тук.

Регистрацията, пътуването и настаняването в страната-домакин се организират самостоятелно от участника в сътрудничество с лицето за контакт, посочено във формуляра за кандидатстване. 
Пълна информация за необходимите стъпки, които трябва да се предприемат за организирането на всеки отделен стаж може да намерите тук (английски език)  и тук (френски език).
 
За  съдействие и допълнителна информация, моля да се обръщате към г-н Станислав Григоров, младши експерт в дирекция „Институционални и международни отношения” в НИП, тел: 02/93 59 118, e-mail: s.grigorov@nij.bg 
 

 

Skip to content