На свое заседание от 2 юни 2015г. комисията за подбор на постоянен преподавател по наказателно право и процес на кандидатите за младши прокурори, випуск 2015-2016, взе следните решения :
ДОПУСКА до участие в процедурата за подбор на постоянен преподавател на кандидатите за младши прокурори, випуск 2015-2016 кандидатите :

1.    Димитър Каменов Младенов, прокурор в Софийска градска прокуратура
2.    Ивайло Борисов Ангелов, прокурор в окръжна прокуратура – Плевен
3.    Десислава Любомирова Петрова, прокурор в районна прокуратура – София
4.    Вихра Костадинова Попхристова – прокурор в Софийска градска прокуратура
5.    Диана Кирилова Мицканова – прокурор районна прокуратура – Плевен, командирована в РП Левски

Недопуснати кандидати: няма

ОПРЕДЕЛЯ ДАТА за провеждане на събеседването с кандидатите за постоянни преподаватели  –  17 юни 2015г., от 10 часа в сградата на Националния институт на правосъдието.
ОПРЕДЕЛЯ НАЧИНА на провеждане на събеседването с кандидатите, както следва:
•    Всеки кандидат да представи в срок до 10 юни 2015г. писмен план  на изложение за провеждане на обучение за един учебен час, с продължителност 75 мин., по избрана от него тема от одобрената програма за задължителното първоначално обучение на кандидатите за младши прокурори. Избраната тема да бъде презентирана по съществото на правния въпрос, в рамките на 15 минути устно пред комисията в деня на събеседването. На кандидатите ще бъдат на разположение мултимедия и флипчарт.
•    На кандидатите да бъдат задавани въпроси за проверка на моралните качества, професионалната подготовка, уменията за преподаване, способностите за оценка на конфликтна ситуация, вижданията за начина на провеждане на обучението, както и за мотивацията за явяване на конкурса.
 

Skip to content