Eвропейската правна академия организира семинар на тема "Европейското право относно равенството между половете". Той ще се проведе в Трир, Германия, от 14-ти до 15-ти септември 2015. Работните езици на семинара са английски и немски.

 

Кандидатите трябва да са практикуващи юристи, които работят извън съдебната власт, да не са участвали в този семинар при предишните му издания и да изпратят попълнена заявка само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118) или директно на Европейската правна академия.

  

Моля съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с евентуалното участие в обучението. Неоправдани откази след одобрението от организаторите не са препоръчителни.
 

Настаняването и храната са за сметка на домакините. Пътуването до Трир се организира от участника в семинара, а ЕРА възстаноновява транспортните разходи до 450 евро.

 
За повече информация виж препратките:
 
Заявката, програмата и допълнителната информация за семинара, можете да откриете на https://www.era.int/cgi-bin/cms?_SID=NEW&_sprache=en&_bereich=artikel&_aktion=detail&idartikel=125060

Skip to content