Националният институт на магистратурата организира няколко семинара през месец май 2015-та година в Букурещ, Румъния. Работните езици на семинарите са английски и румънски и техните теми са следните:
 
Основни принципи на европейското екологично право с оглед превенция на нарушенията – http://www.ejtn.eu/Catalogue/Catalogue-2015/Access-to-information-and-access-to-justice-in-environmental-matters-General-principles-of-EU-environmental-law-with-focus-on-the-precautionary-principle/
 
Правосъдие за малолетни – http://www.ejtn.eu/Catalogue/Catalogue-2015/Justice-for-minors/
 
Новата роля на националния съдия в приложението на Европейската заповед за арест – http://www.ejtn.eu/Catalogue/Catalogue-2015/The-new-role-of-the-national-judge-in-the-application-of-European-rules-on-the-EAW-European-Arrest-Warrant–/
 
Кандидатите трябва да са магистрати и да заявят желанието си за участие като изпратят името си, институцията, в която работят и електронната си поща по имейл само на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118). Организаторите не допускат получаване на заявки директно от кандидата.
 
Моля съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с евентуалното участие в обучението. Неоправдани откази след одобрението от организаторите не са препоръчителни.
 
Настаняването и храната са за сметка на домакините. Пътуването до Букурещ се заплаща и организира от участника в дадения семинар.
 

Skip to content