На 30 април 2020 г. Националният институт на правосъдието ще проведе уебинар на тема „Съвременните технологии в съдебната система“, предназначен за съдии, прокурори, следователи, съдебни служители и други представители на професионалната общност.  
 
Уебинарът се организира по дейност 3 „Обучителни дейности за развиване на професионалната компетентност и интегритет на магистрати и съдебни служители“ по Проект „Правосъдие през 21 век – развиване на професионална компетентност и интегритет на магистратите и съдебните служители”, по договор № BG05SFOP001-3.006-0001-С01, финансиран по Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
 
Преподаватели в уебинара са съдия Ангелина Лазарова от Апелативен съд Варна и д-р Мариана Тодорова от Института по философия и социология към Българската академия на науките, която ще представи актуални въпроси и предизвикателства при използване на технологиите в правораздаването. 
Уебинарът се излъчва чрез специализирана платформа в Портала за електронно обучение на НИП. Заявилите участие ще получат допълнително информация за часовете на провеждане на уебинара. 
 
Заявки за участие се подават от тук. 
 
Организатор на обучението: Ралица Русева, е-поща: r.ruseva@nij.bg.
 

Skip to content