Knowledge grows together with us

Европейската правна академия организира семинар на тема "Европейското право относно равенството между половете". Той ще се проведе във Вилнюс, Литва от 02-ри до 03-ти юни 2016. Работните езици на обучението са английски и литовски.
 
Условията към кандидатите са да бъдат юристи, които работят в съдебната власт и да не са участвали в същия семинар. Предимство ще се дава на административни и граждански съдии. За заявяване на желание за участие, моля изпратете попълнена заявка само по имейл на Станислав Григоров (s.grigorov@nij.bg; тел. №02 9359 118) или директно на Европейската правна академия. Крайният срок е 06-ти април 2016 включително.
 
Съгласно финансовите условия, настаняването и храната се поемат от организатора. Транспортът се организира от участника и Европейската правна академия възстановява до 450 евро след семинара.
 
Моля, съобразете внимателно личната и професионалната си заетост с датите на семинарите. Оттегляне на кандидатура след одобрение не е коректно и създава затруднения на организатора.
 
За повече информация виж препратката:
 
Заявката, програмата и допълнителната информация за семинара, можете да откриете на:
https://www.era.int/cgi-bin/cms?_SID=NEW&_sprache=en&_bereich=artikel&_aktion=detail&idartikel=125681

Skip to content